Erhvervsklima i fremgang

For andet år i træk er Halsnæs Kommune i fremgang på listen over kommunernes erhvervsklima. En årlig undersøgelse om Dansk Industri står bag.

DI Erhvervsklima måling 2016 Halsnæs kommune

Dansk Industris årlige landsdækkende måling: Lokalt Erhvervsklima.

Halsnæs har i 2016 opnået bedre placeringer i 9 ud af 11 kategorier, som bygger på både tilfredshed og statistik, og kommer ind på en samlet placering som nummer 61. 

Erhvervsklima er et komplekst begreb som kan måles og vurderes på mange måder. I Halsnæs Kommune er vi stolte af fremgangen på DI’s rangering, men arbejder fortsat benhårdt for at øge det gode erhvervsklima for vores virksomheder uafhængigt af denne og andre undersøgelser.

Vi ønsker et tæt samarbejde med vores virksomheder. Vi arbejder derfor også på tværs af alle afdelinger, som er i dialog med virksomheder, med erhvervsservice som forudsætning for at skabe et godt erhvervsklima.

Lokalt Erhvervsklima bygger i høj grad på virksomhedernes oplevelse af erhvervsvilkårene i kommunerne, og giver også et indblik i parametre som dialogen med embedsfolk og politikere, og den generelle erhvervsvenlighed. 

Undersøgelsen fortages i foråret og resultatet udgives i efteråret i det samme kalenderår. Læs mere om Lokalt Erhvervsklima her, på DI’s egen hjemmeside, link her. 

Vidste du at:

I Halsnæs Kommune har dækningsafgiften for virksomheder været afskaffet siden 2015.

Sidst opdateret 10. oktober 2016

Kontakt

Inge Ibbi Bak
Senior Erhvervskonsulent
Telefon 51 67 54 88
inbak@halsnaes.dk

Få gratis sparring!

Få sparring i Væksthus Hovedstadsregionen

Læs om arbejdslivet i Halsnæs

case stories om erhvervslivet i halsnøs
Arbejdslivet i Halsnæs


Følg os på Facebook!

Like os på Facebook