Ullerup Skovvej 9

Erhvervsejendom til salg på Ullerup Skovvej 9, 3390 Hundested

Denne velholdte erhvervsejendom har faciliteterne på plads til mange typer erhverv og behov. Specielt til virksomheden, der skal bruge god plads til både administration og produktion er den særdeles velegnet og præsentabel. Dertil kan du lægge en fin beliggenhed i et godt industrikvarter i Hundested - blot et stenkast fra Amtsvejen/rute 16.
Ejendommen består af to separate bygninger. Den ene indeholder nydelige kontorlokaler med fem disponible rum og et større åbent areal i midten, foruden naturligvis toiletfaciliteter og tekøkken til frokostpausen. 
 
Hovedbygningen er anvendelig til alt fra lager og værksted til industriel produktion eller salgsområde. Denne del af ejendommen udmærker sig desuden med nogle meget fine kombinerede bade- og omklædningsfaciliteter, der er delt op i to separate afsnit. 
 
Ejendommen er pæn og velholdt - senest er der sket en udskiftning af oliekedel og flere vinduespartier. Bygningerne er placeret på en stor grund med fremragende parkeringsmuligheder på en stor P-plads. 
 
Ejendom udbydes i.h.t. Bkg. nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. 
 
Budfrist er onsdag d. 24.05.2017 kl. 12.00.
 
Ejendommen udbydes med en mindstepris på kr. 1.000.000.
 
Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb samt købers fremtidige anvendelse af ejendommen. 
 
Afgivne købstilbud skal være gældende 8 uger fra udbudsfristens udløb. 
 
Købstilbud og henvendelse om udbudsvilkår rettes til place2live Erhverv, Hillerød

 

Sidst opdateret 5. juli 2017

Selvbetjening

Kontakt