Idræt og bevægelse

Halsnæs Kommune stiller en bred vifte af idrætshaller- og anlæg til rådighed for idrætsudøvere – hvad enten du dyrker motion på egen hånd eller er en del af kommunens aktive foreningsliv.

Dreng i fodboldmål i Frederiksværk Hallen

Vil du dyrke motion sammen med andre i en forening, eller vil du hellere selv organisere dine aktiviteter? I Halsnæs er der gode muligheder for at dyrke idræt både i de mange foreninger og som selvorganiseret udøver. Du finder et rigt udvalg af idrætsgrene repræsenteret i kommunens mange engagerede foreninger. Du kan se en liste over idræts- og friluftsforeningerne her. Mangler din forening på listen, så kontakt venligst idrætskonsulenten.

Halsnæs Kommune har et mål om at få flere over 60 til at dyrke motion - enten i en forening eller på egen hånd. Derfor har vi samlet en række gode muligheder for motion og bevægelse for seniorer i pjecen "Bevæg dig i Halsnæs". Læs den her.

I Halsnæs Kommune findes der 5 idrætshaller og en svømmehal, samt en lang række af gymnastiksale og udendørs faciliteter i form af stadions og anlæg. Der er desuden rig mulighed for at dyrke motion i naturen - i vores smukke skove og vandet, der omkranser os. Du kan læse mere om motionsstier og faciliteter i naturen på www.oplevhalsnaes.dk

Har du generelle henvendelser om idræt i Halsnæs Kommune, er du velkommen til at henvende dig til kommunens idrætskonsulent.

Sidst opdateret 13. september 2017

Selvbetjening

Kontakt

Idrætskonsulent
Morten Kofoed Grubbe
Telefon 2498 3720
morkg@halsnaes.dk

Idrætshallernes administration 
Sportsvej 5C 
3300 Frederiksværk 
Telefon 47 72 53 07 
idraetshallerne@halsnaes.dk
www.idraetshallerne.halsnaes.dk