Aftenskoler

I Halsnæs Kommune er der et stort udvalg af aftenskoler, som giver dig mulighed for spændende aktiviteter i fritiden, bl.a. i form af voksenundervisning, foredrag og debatarrangementer.

Foredrag på Frederiksværk Bibliotek

Aftenskolerne i Halsnæs Kommune tilbyder folkeoplysende voksenundervisning inden for sprog, bevægelsesfag, praktiske fag, IT, musik og meget mere. Derudover tilbyder aftenskolerne forskellige foredrag og afholder debatskabende aktiviteter om aktuelle emner. Undervisning og foredrag er åbne for alle.

Hvis du ønsker at få et overblik over kurser eller tilmelde dig et kursus, skal du kontakte den enkelte aftenskole.

Undervisningssteder
Undervisningen foregår primært på kommunens skoler samt i andre lokaler, som kommunen anviser.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til den enkelte aftenskole. 

Oversigt over aftenskoler i Halsnæs Kommune

Vidste du at:

Gjethuset er et gammelt støbehus til kanoner helt tilbage til 1764. I 1833 stoppede kanonproduktionen, og det anslås, at der i alt er blevet produceret mellem 2.500 - 2.600 kanoner i Frederiksværk.

Administration i en aftenskole
Aftenskoler har mulighed for at søge forskellige former for tilskud i henhold til Folkeoplysningsloven. For at være tilskudsberettiget skal aftenskolen være godkendt af kommunen.

"Regelsæt for tilskud til aftenskoler" kan du læse mere om de administrative regler for undervisning, om tilskud til lærer- og lederløn, regnskabsaflæggelse mv. Bemærk at der er særlige ansøgningsskemaer, som skal udfyldes. Ansøgning om tilskud til folkeoplysende voksenundervisning (ansøgning om tilskud til lærer- og lederløn for det kommende år) skal være fremsendt senest den 1. november.

 

Sidst opdateret 28. august 2017

Selvbetjening

Kontakt

Ann-Dorte Laursen
Administrativ konsulent
Telefon 4778 4848
andl@halsnaes.dk