For gravide

Er du gravid har Halsnæs Kommune flere tilbud til dig, bl.a. tilbyder sundhedsplejersken at komme på graviditetsbesøg.

Når du opdager, at du er gravid, skal du kontakte din egen læge, for at få bekræftet din graviditet. Lægen vil sende oplysninger videre om din graviditet til jordemoder og fødested, du behøver derfor ikke selv gøre noget. Du får et brev fra fødestedet om, hvor og hvornår du første gang skal møde hos jordemoderen.

I løbet af graviditeten vil du få tilbudt en række konsultationer hos din praktiserende læge og hos en jordemoder. Undersøgelsernes antal og tidspunkt kan variere - og planlægges i samarbejde med dig.

I Halsnæs Kommune tilbyder sundhedsplejersken at komme på graviditetsbesøg i slutningen af graviditeten. Her kan du læse mere om graviditetsbesøg i Halsnæs Kommune.

Skal I være forældre for første gang? 

Så kan I få en god start på livet som ny familie med Familieiværksætterne. Det er et tilbud i Halsnæs Kommune, hvor I allerede fra terminsuge 26 og til et år efter fødslen mødes med andre nye forældre. Her kan du læse mere om Familieiværksætterne

TrygMor

TrygMor er en ny og gratis telefonrådgivningstjeneste, som er forankret i Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Her kan man som gravid eller ammende ringe og få personlig og lægefaglig vejledning omkring brug af medicin, naturmedicin og rusmidler. TrygMor har åbningstid to dage om ugen på telefon 38 63 63 63. Mandage 9-12 og torsdage 9-12.

Sidst opdateret 20. marts 2018
Få svar her