Skip til hoved indholdet

Faglig leder til Magleblik Skole

Kom til Mulighedernes land!

Er dit fokus på fællesskabende pædagogik og didaktikker? Kan du søsætte og være i forandringsprocesser? Trives du ved at være tæt på elevernes og medarbejdernes læreprocesser? Og er du enig i, at vi bedst løser de fleste opgaver i tværfagligt i fællesskab?

Så kan du blive en del af holdet på Magleblik Skole – vi søger en faglig leder, som vil være med til at skabe en rød tråd i vores udvikling. På vores skole arbejder vi på at skabe og udvikle en skole ud fra den mangfoldighed, der er vores virkelighed. Vi er derfor i en proces, hvor vi udfordrer os selv i forhold til: “Hvad kalder det på?” Som en del af den proces udvider vi ledelsesteamet.

I tæt samarbejde med skolens øvrige ledelse, lærere og pædagoger skal du blandt andet være med til at sætte retning for vores arbejde med at udvikle skolens fællesskaber, skabe nye traditioner og kunne se nye muligheder i læringsfællesskaber på tværs af skolen.

Den overordnede ramme er sat, men vi inviterer ind med et håb om, at du vil forstyrre og udfordre os. Vi vil gerne invitere ind til sammen at udvikle vores fælles kompetencer og ledelsesrum. Som ledelse har vi kontinuerligt brug for, at vi forstyrrer hinanden og vores antagelser for at skubbe til vores nuværende forestillinger om, hvordan vi skaber den bedste skole for vores elever og deres forældre.

Om dig

Stillingen er for dig, der ønsker at udfordre de traditionelle rammer i den danske folkeskole og har det mål, at endnu flere af vores børn og unge får de kompetencer, som de skal bruge i deres videre liv. Dit personaleansvar vil ligge i naturlig forlængelse af dine opgaver. Derudover vil der være en række driftsopgaver i ledelsen, som vi sammen fordeler ud fra interesser og faglighed.

Du er nysgerrig på den nyeste forskning og har et udpræget ressourceorienteret udsyn. Du ved, at reelle forandringer sker i samspil med personalet, og at du som leder skaber tillid gennem handlinger.

Dine kompetencer

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx læreruddannelse
  • Har pædagogisk erfaring med skoleudvikling
  • Kan arbejde struktureret i en omskiftelig hverdag
  • Altid har skolens mission “Vi er skolen, hvor alle skal lykkes” for øje – hvilket er omdrejningspunkt for arbejdet med både personale og elever
  • Du er positiv, humoristisk og uhøjtideligt anlagt
  • Du har let ved at samarbejde med mange og meget forskellige mennesker på en måde, hvor de oplever sig set og hørt.

Om os

Magleblik Skole har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet – samtidig med, at vi har den højeste undervisningseffekt. Når vi ”taler om tingene”, gør vi det sammen; pædagoger, lærere, ledere og bestyrelse.

Derfra træffer vi valg og handler. Vi gør det medarbejderbåret, og vi gør det modigt. Vi gør det med udgangspunkt i den nyeste forskning og med børn og unges trivsel på sinde. Vi har som den eneste skole i landet Livsduelighed på skoleskemaet fra 0. klasse til og med 9. klasse.

Magleblik Skole er en levende og mangfoldig skole med 530 elever, 100 medarbejdere og 5 ledere. Der er tilknyttet inklusionsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.

Det formelle

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Wenche Pernille Fogsgaard på tlf. : 2164 3265. I uge 6 kontaktes viceskoleleder Yvonne Pedersen på tlf.: 2979 5980

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 20. februar.

Vi holder 1. samtale den 22. februar og 2. samtale den 27. februar.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Frist:

20-02-2023 12:00:00

Kontaktperson:

Skoleleder
Wenche Pernille Fogsgaard
+4521643265

Lokation:

Sportsvej 15, 3300, Frederiksværk