Vision 2030 for Halsnæs Kommune

I 2016 godkendte et enigt byråd Vision 2030 – Oplev det rå og autentiske Halsnæs. Visionen er blevet til ved hjælp af erhvervsliv, borgere og eksterne partnere, i ønsket om at udstikke en fælles retning for fremtiden, der bunder i Halsnæs’ styrker og som løftes i fællesskab.

HalsnæsVision2030Logo

Vision 2030 er på én gang fremadskuende og reflekterende. Med et 15 års sigte handler det grundlæggende om at sikre en positiv udvikling og sammen skabe et godt sted at bo og være for kommunens borgere. Samtidig skal vi bevare og videreudvikle de styrker, der allerede eksisterer:

Rå, nærværende og autentiske oplevelser giver enestående muligheder for at udfolde sig i Halsnæs:

  • Vi gør livet til en inspirerende og aktiv oplevelse hver eneste dag. Både for os, der bor her, og for vores gæster.
  • Vi udnytter naturens kræfter og vandets styrke til at få energi. Vi dyrker det levende håndværk, og vi skaber nærværende øjeblikke af kunst og kultur.
  • Vi byder folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv. Hverdagslivet i Halsnæs tiltrækker nye naboer og gæster. Vores livsstil inspirerer – og gør os stolte.


Erhvervslivet og visionen
 

Visionen handler også om erhvervslivet, som anses som en af de primære vækstfaktorer og bærer af visionens indhold. Det gælder alle typer af virksomheder lige fra håndværk, landbrug, industri, turisme og maritime virksomheder. I 2030 vil vi være endnu bedre til at skabe oplevelser for hinanden, for vores gæster og for vores kunder:

”Vi oplever et Halsnæs, hvor de lokale virksomheder får nye kunder og udvikler nye aktiviteter med udgangspunkt i visionens potentialer. Vi skaber sammen en synergi mellem virksomhedernes forretning og de rå og autentiske oplevelser, så nye kunder tiltrækkes af vores håndværk, vores industri og vores tilbud til turister.”

Citatet stammer fra Vision 2030. Der kan læses mere om tilblivelsen af og indholdet i visionen her.

Vision 2030 er samtidig overliggeren for de vækst- og erhvervsindsatser, som Halsnæs Kommune sætter i gang for og sammen med vores erhvervsliv. Dem finder du i menupunktet ”Ambitioner for erhvervslivet.”

Sidst opdateret 23. april 2018

Kontakt

Søren Würtz 
Konstitueret leder af Kultur, Idræt, Demokrati og Erhverv
Telefon 41 60 60 52 
soewu@halsnaes.dk

Se DIs erhvervsklimamåling for Halsnæs

Erhvervsklima-2016-banner

Læs om arbejde i Halsnæs på:

Vi elsker Halsnæs logo 

Historier om:
Arbejdslivet i Halsnæs


Følg os på Facebook!

Like os på Facebook

Tilmeld Nyhedsmail