Velkommen til Halsnæs Erhverv

Steffen Jensen, borgmester i Halsnæs Kommune, byder erhvervslivet velkommen.

Steffen Jensen borgmester 570

Borgmester Steffen Jensen

Kære virksomhedsejer

I Halsnæs er virksomhederne vigtige for vores udvikling. Når det går jer godt, smitter det af på kommunen og borgerne. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig videre, uanset om det drejer sig om tilladelser, ansættelser eller generel sparring på din virksomheds udvikling.

Vores erhvervsservice er fagligt forankret i:

  • Miljø og Teknik
  • Erhvervsservice
  • Borgerservice og Beskæftigelse.

Selvom vi har flere indgange, så taler vi sammen, og vi finder den rette faglige medarbejder til dig. Det gælder uanset om du søger en miljøtilladelse, har en sygedagpengesag, skal rekruttere nye ansatte eller ønsker at komme med i et vækstprogram.

På denne hjemmeside, og her på erhvervssiderne, kan du finde mere information, kontaktinfo og links videre i forhold til dine spørgsmål, der vedrører sig erhverv. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for erhvervslivet, og holde dig opdateret på aktuelle emner og møder.

Jeres henvendelser er vigtige for os, og jeg vil derfor igen opfordre dig til at tage kontakt og ikke tøve med at stille spørgsmål.

Vi ser frem til at udvikle Halsnæs i samarbejde med dig og resten af vores lokale erhvervsliv. En udvikling med udgangspunkt i vores vision og i det rå og unikke, der kendetegner Halsnæs. 

Med venlig hilsen

Steffen Jensen
Borgmester 

 

Sidst opdateret 10. september 2019

Kontakt

Camilla Smith Christensen
Borgmestersekretær 
cach@halsnaes.dk
telefon 47 78 48 16

Følg os på Facebook!

Like os på Facebook

Tilmeld Nyhedsmail

Få gratis sparring!

Få sparring i Væksthus Hovedstadsregionen