Idræt

I Halsnæs findes et hav af gode tilbud til dig, der kan lide at være fysisk aktiv. Her på siden kan du finde den aktivitet, som passer dig bedst, uanset om du vil være en del af foreningslivet eller vil dyrke motion på egen hånd.

Rugby i Hundested

Foreninger og spejderkorps

Har du brug for inspiration til en ny aktivitet, eller leder du efter en bestemt forening eller spejderkops, kan du se en liste over idrætsforeninger og spejderkorps. Mangler din forening på listen, så kontakt venligst idrætskonsulenten og bed om en samtykkeerklæring.

Motion i det fri

Har du lyst til at dyrke motion udendørs, byder naturen i Halsnæs på mange forskellige muligheder for at være fysisk aktiv. Du kan læse om alle de frit tilgængelige aktiviteter og faciliteter som løberuter, motionsstier, træningsanlæg, discgolf, krolf, mountainbiking og meget mere på www.oplevhalsnæs.dk. Her finder du også guides til motion for dig, der foretrækker at røre dig på egen hånd.

Senioridræt

For dig der er over 60 og gerne vil være aktiv, har vi samlet en række gode muligheder for motion og bevægelse for seniorer i pjecen "Bevæg dig i Halsnæs"

Hvis du har spørgsmål omhandlende idrætsområdet i Halsnæs Kommune, er du velkommen til at henvende dig til kommunens idrætskonsulent. 

 

Sidst opdateret 29. oktober 2019

Selvbetjening

Kontakt

Jesper Therkildsen
Idræts- og fritidskonsulent
Telefon 21 53 57 32 
jesth@halsnaes.dk

Idrætshallernes administration 
Sportsvej 5C 
3300 Frederiksværk 
Telefon 47 72 53 07 
idraetshallerne@halsnaes.dk


Din guide til lokale oplevelser!

Link til Oplev Halsnaes