Oplev Halsnæs - din guide til lokale oplevelser

På oplevhalsnaes.dk finder du oplevelser og begivenheder for hele familien året rundt. Desuden kan du læse guides til oplevelser for børn, festivaler, natur, motion og meget mere.

Find spændende arrangementer eller tast dit eget ind i kalenderen

Kultunaut-kalenderen på Oplev Halsnæs kan du udvælge de begivenheder og arrangementer, du interesserer dig for. Her kan du søge og læse om arrangementer eller oprette dine egne arrangementer. Kalenderen er åben for alle. Det vil sige, at alle, der har et arrangement, der finder sted i Halsnæs, kan taste det ind i kalenderen nemt og gratis.

Desuden kan du i "Udvalgte Begivenheder" danne dig overblik over de større begivenheder i kommunen måned for måned.

Tjek oplevhalsnaes.dk når du har lyst til at opleve Halsnæs eller lade andre tage del i dit arrangement. 

Oplev Halsnæs på de sociale medier

Ved ferier og højtider samt i højsæsonen april-august udsender Oplev Halsnæs et månedligt nyhedsbrev med et udvalg af de bedste arrangementer. Du kan tilmelde dig Nyhedsbrevet her og få forslag til aktiviteter og begivenheder direkte i din indbakke.

Følg Oplev Halsnæs på Facebook. Her holder vi dig orienteret om spændende begivenheder nær dig. Du kan også deltage i konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde billetter, gavekort og lækker merchandise, der gør dig helt klar til at opleve Halsnæs mange tilbud.

Er du på Instagram, og vil du gerne have dine billeder direkte ind på oplevhalsnaes.dk, så husk at bruge vores hashtag #oplevhalsnaes. 

Drageflyvning ved Liseleje Dragefestival

Sidst opdateret 2. januar 2019

Kontakt

Lea Elinor Nielsen
Konsulent
Telefon 2037 5705
leeni@halsnaes.dk
 

Din guide til lokale oplevelser!

Link til Oplev Halsnaes