Skal du flytte før valget?

Hvis du lige er flyttet eller skal flytte i tiden op til valget den 21. november, er der nogle ting, du skal være særligt opmærksom på. Måske skal du stemme på dit gamle valgsted - eller måske skal du stemme på dit nye valgsted.

I forbindelse med flytning før valget den 21. november er her et par ting, du skal være ekstra opmærksom på. Se hvilke herunder. 

Jeg flytter / er flyttet indenfor kommunen

Hvis du er flyttet indenfor Halsnæs Kommune, har anmeldt flytningen og folkeregistret har accepteret flytningen senest mandag den 6. november 2017, så skal du stemme på det valgsted, der er knyttet til din nye adresse.

Sker flytningen fra og med tirsdag den 7. november 2017, skal du stemme på det valgsted, der knyttet til den adresse, du er fraflyttet.

Jeg er flyttet til Halsnæs fra en anden kommune  

Hvis du er flyttet, har anmeldt flytningen og folkeregistret har accepteret flytningen senest tirsdag den 14. november 2017, skal du stemme på det valgsted, der er knyttet til din nye adresse.

Sker flytningen fra og med onsdag den 15. november 2017, har du mistet retten til at stemme til kommunalvalget, både i tilflytterkommunen og fraflytningskommunen.

Du kan dog fortsat stemme til regionsrådsvalget, hvis du er flyttet inden for Region Hovedstaden. Afstemning skal i givet fald ske i den kommune, du er fraflyttet.

Jeg er flyttet fra Færøerne, Grønland eller udlandet til Halsnæs

Du skal være flyttet, have anmeldt flytningen og folkeregistret skal have accepteret flytningen senest tirsdag den 14. november 2017, for at du kan stemme til kommunal- og regionsrådsvalget. Er dette ikke sket, kan du ikke stemme til hverken kommunal- eller regionsrådsvalget.


 
Sidst opdateret 27. oktober 2017

Kontakt

Valgsekretariatet
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Telefon 47 78 40 00 
E-mail mail@halsnaes.dk