Bliv ambassadør for Halsnæs

1. november 2017

Vær med til at øge kendskabet til Halsnæs, svar på spørgsmål fra potentielle tilflyttere eller byd nye borgere velkommen som ambassadør for kommunen med Vi elsker Halsnæs.

logo

Nyt logo til Vi elsker Halsnæs.

Vi elsker Halsnæs gik i luften sidste år med en hjemmeside og en facebookside, der havde til formål at fortælle de rå og autentiske historier om Halsnæs og over tid sætte kommunen på landkortet over for mulige tilflyttere. Nu går Vi elsker Halsnæs et skridt videre og inviterer borgerne til at blive ambassadører for området.
 
Ny gruppe og nyt logo til Vi elsker Halsnæs   
Det betyder, at der nu bliver oprettet en særlig gruppe i forlængelse af Vi elsker Halsnæs' facebookside, hvor man som borger kan tilmelde sig, hvis man vil være ambassadør for kommunen. Det er en indsats, der rækker ud over både likes og delinger. 
 
Ideen om et særligt ambassadørkorps er udsprunget på baggrund af borgere, der selv har henvendt sig som guider, og det bygger videre på ideen om det autentiske og hjertevarme ved at åbne op og byde inden for menneske til menneske. 
 
Hjemmeside og facebookside får også et nyt og justeret udseende og logo, der bygger videre på fundamentet i Vi elsker Halsnæs: Kærligheden til stedet hvor man bor. Derfor vil logo være symboliseret ved en rød stedindikator med skygge, der tilsammen former et hjerte. 
 
Stærke fortællinger i fokus
Efter at Udvalget for Vækst og Erhverv sidste år besluttede at sætte Vi elsker Halsnæs i værk, er mange allerede stødt på Vi elsker Halsnæs' budskaber på boligsider eller via sociale medier, og mange har også besøgt og læst artikler på hjemmesiden. Helt konkret har hjemmesiden haft 15.700 besøgende, mens facebooksiden har haft en rækkevidde på 1,3 mio. visninger.
 
En stor del af aktiviteten skyldes de ca. 1300 følgere på Facebook, der primært består af lokale, som deler og liker, så historierne bliver spredt. Men det skyldes også de over 50 autentiske historier på Vi elsker Halsnæs, hvor hver historie fra borgerne er unik og viser de mange forskellige aktiviteter og særlige steder, der findes i kommunen til inspiration for andre.
   
Udvalgsformand for Vækst og Erhverv, Helge Friis glæder sig over de resultater, som initiativet har opnået indtil videre: 
 
"Vi elsker Halsnæs har på den korte tid, det har eksisteret formået at skabe et rigtig fint fokus på Halsnæs og et godt fundament for at sætte vores kommune på landkortet. Med hjemmeside, facebookside og nu også et ambassadørkorps får de gode historier liv og luft under vingerne. Det er vigtigt. For det er en forudsætning, at folk kender os og Halsnæs' kvaliteter, hvis de skal overveje at flytte hertil," udtaler Helge Friis.
 
Vi elsker Halsnæs er et initiativ drevet af Halsnæs Kommune, men alle kan følge, dele og bruge fællesskabet aktivt. Har du som borger en historie, du vil fortælle eller en idé til, hvordan du kan bruge Vi elsker Halsnæs, så kontakt gerne via Facebook eller e-mail: vielsker@halsnaes.dk.