Kom til infomøde om byggeri af ny skole

26. marts 2018

Byrådet har besluttet, at der skal bygges en ny skole som erstatning for Frederiksværk Skole Enghave, og at den skal placeres ved den nuværende skole.

I den forbindelse inviterer Halsnæs Kommune til et informationsmøde den 10.april 2018. Her vil formanden for Udvalget for Skole, Uddannelse og Dagtilbud, Helge Friis, orientere om beslutningen for placeringen af den nye skole, håndteringen af byggeprocessen og projektets tidsplan. Herudover vil byggerådgivere fra kommunens ejendomscenter være til stede. 
 
På informationsmødet er der mulighed for at stille spørgsmål direkte til udvalgsformanden og kommunens administration om projektet.
 
Åbent informationsmøde
Informationsmødet finder sted tirsdag den 10. april kl. 17-18.30 i Rådhussalen, Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk.
 
Alle er velkommen til informationsmødet, der kræves ikke tilmelding.   
 
Spørgsmål, bekymringer eller kommentarer?

Foruden informationsmødet har Halsnæs Kommune oprettet en e-mail adresse, hvortil man kan sende spørgsmål, bekymringer og kommentarer. Skriv til: nyskole@halsnaes.dk 

 

Fakta

  • Baggrunden for den nye skole er, at der i 2017 blev konstateret skimmelsvamp først i hallen og senere i kælderen under Frederiksværk Skole afdeling Enghave.
  • Derudover har en teknisk analyse slået fast, at skolen generelt er slidt.
  • Byrådet skulle derfor tage stilling til, hvorvidt den nuværende skole skulle renoveres, eller om der skulle bygges en helt ny skole - og i så fald hvor den nye skole skulle placeres. Den beslutning er nu truffet.