Borgermøde om kystbeskyttelse

24. maj 2018

Halsnæs Kommune inviterer til orienteringsmøde om kystbeskyttelse den 9. juni i Hundested Hallen klokken 13-15. Her kan alle interesserede høre konklusionerne af en stor teknisk undersøgelse, der viser, hvordan kysten kan beskyttes mod de fremtidige storme.

De tre kystkommuner Halsnæs, Gribskov og Helsingør er nu klar til at fremlægge en stor teknisk undersøgelse af, hvordan kommunerne kan beskytte Nordkysten mod fremtidens storme.

Den tekniske undersøgelse viser, hvordan det er muligt at beskytte kysten med en kombination af strandfodring med sand, grus og ral og hård kystbeskyttelse i form af skråningsbeskyttelse, bølgebrydere og høfder.

9. juni i Hundested Hallen klokken 13-15

Orienteringsmødet foregår i Halsnæs Kommune den 9. juni 2018 i Hundested Hallen fra klokken 13 til 15. Her fremlægger rådgivergruppen Niras, DHI og Hasløv og Kjærsgaard konklusionerne fra rapporten og giver deres bud på, hvordan det fysiske anlægsprojekt kan komme til at se ud.

Udvalgsformand byder velkommen

Formanden for Udvalget for Miljø og Plan i Halsnæs Kommune, Anja Rosengreen, vil byde velkommen til mødet, der åbent for alle, men dog kræver forhåndstilmelding af hensyn til logistikken.  

”Vi kan nu fortælle nyt om kystbeskyttelsesprojektet, de tekniske undersøgelser samt præsentere den anbefalede løsningsmodel. Borgerne og de mange grundejere langs Nordkysten får samtidig lejlighed til at stille spørgsmål til eksperterne på orienteringsmødet,” siger Anja Rosengreen.  

Tilmelding senest 5. juni

Man skal melde sig til mødet senest 5. juni 2018. Tilmelding skal ske på kommunens hjemmeside via linket www.halsnaes.dk/NordkystensFremtid.

Hvis du ikke kan komme til mødet i Halsnæs

De tre kommuner er hver klar med en præsentation for borgerne. Hvis du ikke kan komme til det ene møde, så kan du måske komme til et af de andre to. Se tid og sted i faktaboksen nederst. 

BEMÆRK: Tilmeldingsfrist til møderne i Gribskov og Helsingør er den 1. juni – altså lidt før fristen i Halsnæs.

Fakta

Orienteringsmøderne i de tre kommuner løber af stablen:

Gribskov
I Gilleleje Hallen 9. juni fra klokken 10 til 12
Tilmelding til: kmbyl@gribskov.dk - senest 1. juni

Halsnæs
I Hundested Hallen 9. juni fra klokken 13 til 15
Tilmelding via: www.halsnaes.dk/NordkystensFremtid - senest 5. juni

Helsingør
I Konventum 11. juni fra klokken 17 til 19
Tilmelding til: blv@helsingor.dk - senest 1. juni

Om Nordkystens Fremtid
De tre kystkommuner Halsnæs, Gribskov og Helsingør arbejder sammen i kystbeskyttelses-projektet Nordkystens Fremtid. Læs mere om Nordkystens Fremtid på www.nordkystensfremtid.dk