Nyt Liseleje Torv indvies lørdag

29. maj 2018

Det nyindrettede Liseleje Torv står klar til at blive taget i brug, og Borgerforeningen i Liseleje og Halsnæs Kommune indbyder derfor alle til at være med ved indvielsen af det nye torv lørdag den 2. juni.

Det nye Liseleje Torv - tegnet af Opland
Tanken bag det nye Liseleje Torv er, at et stykke af klitten er blæst ind på torvet, der nu fremstår med lys, sandfarvet belægning, klitter med blågrønne græsser og opstammede ”forblæste” fyrretræer. Bænkene skal lede tanken hen på drivtømmer, og den runde træscene, der både er en scene, et sidde- og liggested og et kompas, minder om en badebro. 

Projektet er blevet til i samarbejde mellem Borgerforeningen i Liseleje, Liseleje Erhvervsforening og Halsnæs Kommune, og det er summen af mange tanker og ideer om, hvad Liseleje Torv skal kunne, der er blevet til virkelighed i det nye Liseleje Torv. Landskabsarkitektfirmaet Opland har efterfølgende samlet de mange ideer i det nye torv.

Indvielse af torvet

Indvielsen af det nye torv finder sted lørdag den 2. juni kl. 14, hvor formanden for Udvalget for Miljø og Plan, Anja Rosengreen, holder tale og indvier torvet. 

Derefter vil der være underholdning, flag og balloner, og der bydes på et stykke kage. 

Også dagen for Blåt Flag

Allerede om formiddagen vil der også være masser af aktivitet på stranden i Liseleje. Borgerforeningen går i spidsen for en strandrensning, hvor der vanker pølser og vand til alle, der deltager. Det Blå Flag vil kl. 12 blive hejst over stranden af formanden for Liseleje Borgerforeningen, Conni Juhl, og udvalgsformand Anja Rosengreen.

Program for dagen

Kl. 10-11.30: Strandrensning
Kl. 11.30-12: Pølser og vand for strandrensere
Kl. 12: Det Blå Flag hejses af Anja Rosengreen og Conni Juhl
Kl. 14: Indvielse af Liseleje Torv
Kl. 14.30-16: Underholdning og kage på torvet