Hvordan forskønner vi Mellemrummet?

31. maj 2018

Borgerne i Halsnæs opfordres nu til at komme med forslag til, hvad der kan medvirke til at forskønne Mellemrummet i Hundested. Det sker både gennem en høring og en workshop, hvor folk med gode ideer kan deltage.

Mellemrummet i Hundested

Halsnæs Kommune har afsat 300.000 kr. til forskønnelse af det rekreative område Mellemrummet i Hundested. 

Formålet med forskønnelsesprojektet er at renovere udtjente elementer og gøre Mellemrummet til et mere attraktivt grønt område med plads til natur og muligheder for friluftsaktiviteter for mennesker i alle aldre. 

Alle borgere – særligt i Hundested - opfordres derfor til at deltage med forslag til forskønnende tiltag i høringsfasen eller i en workshop den 7. juni – eller hvis man har lyst, kan man bidrage til begge dele. 

Sådan deltager du i høringen

Send dit forslag til forskønnelse af Mellemrummet til mail@halsnaes.dk – skriv ”Pæn Kommune - Mellemrummet” i emnefeltet. Vi skal have dit forslag senest den 17. juni 2018.

Sådan deltager du i workshoppen

Workshoppen afholdes i Hundested Medborgerhus, Salen, Nørregade 61, torsdag den 7. juni 2018 kl. 17-19. 

Ved workshoppen vil der være mulighed for at komme med ideer og forslag, samt drøfte og kvalificere de forslag, der kommer frem. 

Tilmelding til workshoppen skal ske senest den 5. juni på e-mailadressen: annrp@halsnaes.dk - skriv ”Pæn Kommune – Mellemrummet” i emnefeltet. 

En million i alt til forskønnelse

Byrådet i Halsnæs Kommune har i alt afsat en million kr. i år til forskellige forskønnelsesprojekter, der skal gøre Halsnæs til en pænere kommune. Heraf er de 300.000 kr. afsat til forskønnelse af Mellemrummet.

De øvrige 700.000 kr. er afsat til følgende projekter: Krudtværksområdet i Frederiksværk, flisebelægning ved Ølsted Station, Borde-bænkesæt i Kappelhøjkilen, støtte til frivillig affaldsindsamling, frigravning af varden ved Knud Rasmussens Hus samt realisering af ønsker fra kommunens borgere.