Jacob bliver ejendomschef i Halsnæs

1. februar 2019

Jacob Klit-Hansen er ansat i den nyoprettede stilling som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune.

39-årige Jacob Klit-Hansen tiltræder 1. marts 2019 som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune. Jacob Klit-Hansen kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i Lejerbo. Tidligere har han været ansat bl.a. som ejendomschef i både Hvidovre og Frederiksberg kommuner.

Med sig har han således en solid faglig ballast fra såvel ejendomsdrift som ledelse og kommunal styring. De erfaringer glæder han sig til at bringe i spil i sit nye job.
”Halsnæs Kommunes nye ejendomsfunktion har potentiale til at blive en af de mest attraktive og spændende arbejdspladser inden for ejendomsområdet og facility management. Jeg ser frem til at komme rundt i de 123 kommunale ejendomme, men mest af alt kunne udvikle området sammen med de 17 dygtige medarbejdere, som er tilknyttet kommunens Ejendomscenter. Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af holdet og være med til at indfri kommunens målsætninger på ejendomsområdet,” siger Jacob Klit-Hansen.

Direktør Martin B. Lindgreen byder den nye ejendomschef velkommen til Halsnæs Kommune:

”Vi står over for flere spændende bygge- og renoveringsprojekter – det gælder ikke mindst byggeriet af en ny skole i Frederiksværk. Når et så stort projekt skal løftes fra A til Z, kræver det et stærkt ledelsesmæssigt fokus, som desuden vil komme i spil, når organiseringen af det nye område for ejendomme i den kommende tid skal helt på plads. Med sin faglige profil fra både ejendomsområdet og den kommunale verden bliver Jacob Klit-Hansen et stærkt kort på hånden for Halsnæs Kommune i det arbejde,” siger Martin B. Lindgreen. 

Jacob Klit-Hansen er uddannet cand.scient.pol og er desuden i gang med en Master of Public Governance. Han bor i København med sin kæreste og tre børn.

Stillingen som ejendomschef er nyoprettet som følge af en nylig omstrukturering i Halsnæs Kommune. Den nye chef vil bl.a. blive ansvarlig for drift, vedligehold og anvendelse af kommunens bygninger.