Leder fundet til ny specialskole

4. februar 2019

Halsnæs Kommune har ansat Mikael Frederiksen som leder af det nye skole- og dagbehandlingstilbud Lillebjerg Skole i Hundested.

1. marts 2019 tiltræder Mikael Frederiksen som leder af Lillebjerg Skole i Hundested. Dermed er der tid til at komme på plads og godt i gang med opgaverne, inden det nye skole- og dagbehandlingstilbud åbner til skolestart i august 2019.

Mikael Frederiksen kommer senest fra en stilling som skoleleder på Bækkegårdsskolen i Egedal Kommune. Han har både en baggrund som lærer, familieterapeut og uddannelse som leder, og med sig har han mere end 20 års erfaring inden for specialområdet.

Lillebjerg Skoles nye leder glæder sig til at tage hul på opgaverne i det nye job:

”Jeg er meget optaget af de muligheder, der ligger i at kombinere specialskole og dagbehandling, så det tiltaler mig i høj grad, at det er den specialfaglige struktur, man har besluttet for Lillebjerg Skole. Jeg ser frem til at bringe min faglighed og mine erfaringer med at etablere og drive specialtilbud i spil i forhold til Lillebjerg Skole. Det bliver en utrolig spændende opgave, som jeg glæder mig til at løfte sammen med engagerede og kompetente medarbejdere – vi får jo en masse specialfaglig ekspertise samlet under ét tag,” siger Mikael Frederiksen.

Henrik Reumert, chef for Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune, byder den nye leder velkommen:

”Jeg er meget glad for, at vi med Mikael Frederiksen har fået en leder, som har stor erfaring og kompetencer fra specialskoleområdet. Med Lillebjerg Skole har vi i kommunen fået et nyt skole- og dagbehandlingstilbud, som giver spændende muligheder for læring og samarbejde. Her vil Mikael Frederiksen kunne bidrage ikke blot med sin ledererfaring, men også i den spændende proces, hvor vi i den kommende tid skal etablere og udvikle det nye tilbud sammen,” siger Henrik Reumert. 

Lillebjerg Skole etableres i den bygning, som tidligere husede Lilleskolen på Birkevej i Hundested.

Dagbehandlingstilbuddet afløser de to eksisterende tilbud på henholdsvis Hundested og Ølsted skoler og er normeret til 30 elever fra 0. til 9. klasse.

Skoletilbuddet afløser specialskolen Bøgebjerggård og er normeret til 50 elever fra 0. til 9. klasse.

Mikael Frederiksen får sideløbende med etableringen af Lillebjerg Skole også ansvaret for Bøgebjerggård, indtil den lukker med udgangen af skoleåret 2018/19.