Bredbånd i Halsnæs

Som borger, virksomhedsejer eller sommerhusejer i Halsnæs Kommune kan du se din maksimale internethastighed (Mbit/s) på kortet, som kommunen har fået lavet i samarbejde med Netplan.

Se hvor hurtig en internetforbindelse, du kan få
Kortet bygger på indberetninger fra teleselskaberne til Energistyrelsen, og viser, at der i mange af bysamfundene kan opnås hastigheder på mere end 100 Mbit/s. Det er typisk de husstande der har adgang kabel-tv net eller til et fibernet.

Ligger din adresse i et område markeret med mørkerødt og ønsker du en hurtigere hastighed, så opfordrer vi til, at man tager direkte kontakt til en udbyder for at høre om mulighederne for at få opgraderet forbindelsen.

Har du udfordringer med din internethastighed
Hvis du har udfordringer med din internethastighed, så har dine naboer det nok også. I mange områder uden for bycentrene er der udfordringer med hastigheden. Det gælder i nogle af de mindre bysamfund, erhvervsområderne og sommerhusområderne. Disse er markeret med mørkeblåt og lyseblåt på kortet. Ofte er der tale om områder med lav befolkningstæthed, og derfor har teleselskaberne ikke investeret i infrastrukturen.

Men hvis I er flere der går sammen i et afgrænset fysisk område, så tilbyder blandt andet TDC at opgradere infrastrukturen gennem deres landdistriktsinitiativ.

Halsnæs Kommune hjælper jer gerne
Hvis en grundejerforening, en borgergruppe eller lignende ønsker at gå videre med muligheden for at flere går sammen, så stiller Halsnæs Kommune sig gerne til rådighed med råd og vejledning, og varetager også gerne den indledende dialog med udbyderne. Man kan kontakte kommunen på mail@halsnaes.dk og skrive Bedre Bredbånd i emnefeltet. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Klik på pilen på kortet, og derefter på punktet 'Lag' i den menu, der kommer frem, for at vælge uploadhastighed eller downloadhastighed.

Datakilde: Netplan

Signaturforklaring
Signaturforklaring til bredbåndskort

Sidst opdateret 31. oktober 2018

Selvbetjening

Kontakt

Martin Kjellberg Ishøy
Telefon 47 78 40 00
mail@halsnaes.dk