Databeskyttelse - vi passer godt på dine oplysninger

Oplysninger er grundlaget for, at vi i Halsnæs Kommune kan servicere vores borgere. Derfor har vi fokus på at beskytte de data, vi har om jer, så håndteringen sker på sikker og lovlig vis.

tastatur

Databeskyttelsesrådgivere

Vi har i kommunen tilknyttet to databeskyttelsesrådgivere, der har til opgave:
at hjælpe dig som borger, hvis du har spørgsmål til dine rettigheder, når kommunen behandler dine personoplysninger, eller du har brug for hjælp i forhold til kommunens håndtering af dine personoplysninger.
at følge kommunens behandling af personoplysninger samt rådgive og vejlede, så vi sikrer overholdelse af reglerne for beskyttelse af data.

Databeskyttelsesrådgiverne er uvildige og refererer ikke til kommunens administration.

De kan derfor også hjælpe dig, hvis du mener, at kommunen ikke har håndteret dine eller andres personoplysninger korrekt.
Databeskyttelsesrådgiverne kan kun hjælpe dig med spørgsmål om databeskyttelse. Ved spørgsmål til indholdet af sagsbehandlingen i din konkrete sag, kan du i stedet kontakte kommunen. Kommunens kontaktoplysninger finder du her.

Kontakt databeskyttelsesrådgivere

Databeskyttelsesrådgiverne:
John Larsen 
Jakob Sønderlund Sørensen

Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiverne via Digital Post på borger.dk, hvor du sender en besked til dpo@halsnaes.dk. På den måde sikrer du, at dine personlige oplysninger bliver sendt sikkert og kun kan læses af dig selv og modtager.

Du kan også vælge at sende et brev til:
Databeskyttelsesrådgiveren
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk 


Sidst opdateret 23. maj 2018