Oversvømmelse fra vandløb

Regnvand i det åbne land og i mange sommerhusområder, afledes via vandløb, grøfter og afvandingskanaler som kan være åbne eller rørlagte. For at sikre bedst muligt afvanding af områderne kræver det, at vandløb og grøfter vedligeholdes, så grøde og nedfaldne blade mm. fjernes. I folderen herunder kan du læse mere om hvilke forpligtelser du har som grundejer og hvad du kan forvente i forhold til de offentlige vandløb.

Advarsel på telefonen

Ved at tilmelde dig sms-tjenesten Husets Vejralarm (App), vil du blive kontaktet på mobilen, når der er risiko for ekstreme vejrhændelser, både i dit hjem og i sommerhuset. Tjenesten er gratis, så det gælder bare om at få skrevet sig op!

Gratis klimatjek og spar muligvis penge på forsikringen

Forårets omskiftelige vejr er for alvor begyndt og det betyder også regn i større og mindre mængder finder vej til vores byer. Det er vigtigt at klimasikre sig mod skybrud, for at undgå store ødelæggelser. Ved at benytte sig af Miljøministeriets gratis klimatjek og de råd som fagfolkene giver, er det måske muligt at få rabat på sine forsikringer. Kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere.