Kultur og medborgerhuse

I Halsnæs er der rig mulighed for at låne og leje lokaler i kommunens kultur- og medborgerhuse til arrangementer i foreninger, virksomheder og for borgere i kommunen. Vi råder over alt fra store koncertsale til hyggelige mødelokaler. 

Gjethuset – kulturhus og spillested

Gjethuset er Halsnæs Kommunes kulturelle fyrtårn. I det gamle ombyggede kanonstøberi fra 1700-tallet kan du opleve alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børnekulturarrangementer, professionelt turnéteater, kammermusik og internationale udstillinger. De smukke bygninger er i sig selv et besøg værd.

Koncertsal og lokaler kan bookes af foreninger, virksomheder og andre. Besøg Gjethusets hjemmeside for nærmere information.

Halsnæs Medborgerhus – bibliotek og meget mere

Det er muligt at låne lokaler til kultur- og fritidsformål i Halsnæs Medborgerhus i Hundested, eksempelvis til møder, foredrag, arrangementer eller andre kultur- og fritidsaktiviteter. Du kan låne mødelokaler, der kan rumme op til 8-10 personer, og Salen, der kan rumme op til 80 personer.

Gubben – foreningernes åndehul

Det er muligt at låne lokaler til kultur- og fritidsformål i ”Gubben” i Hundested, herunder til møder, arrangementer og sammenkomster af enhver art, som kan have almen interesse for kommunens borgere. Lokalerne kan ikke benyttes til private arrangementer. Gubben råder over tre sale med plads til henholdsvis 12, 40 og 75 personer. 

Booking og administration af Gubben varetages af Idrætshallerne, hvor også nøgler og praktiske oplysninger udleveres. Det er også muligt at reservere Gubben til fritids- og foreningsbrug via det lokale bookingsystem. 

Fyrgården - Halsnæs smukkest beliggende kulturhus

Kulturhuset Fyrgården er tidligere fyrmesterbolig og ligger ved Spodsbjerg fyr.  Ved Fyrgården er der i dag bygget et anneks som er et populært mødested for kulturelle aktiviteter for borgere og foreninger i Halsnæs Kommune. Det er muligt at benytte dette unikt placerede anneks til kultur og fritidsformål, som kan have almen interesse for kommunens borgere.

Annekset ved Fyrgården administreres af Idrætshallerne og reservation af annekset kan ske via det lokale bookingsystem.

Læs mere

På Oplev Halsnæs kan du læse mere om kultursteder, medborgerhuse og spillesteder i Halsnæs.