Natur, kyst og et aktivt hverdagsliv

Lær Halsnæs at kende

Vil du bo naturskønt, kystnært og med mulighed for et aktivt hverdagsliv? Et sted, hvor du kommer så tæt på naturen, at du kan mærke roen sænke sig. Et sted, hvor de lokale fællesskaber blomstrer. Og et sted, hvor du får meget bolig for pengene og samtidig har hovedstaden inden for rækkevidde?

Så skal du flytte til Halsnæs!

I Halsnæs får du masser af natur lige uden for døren.

Her er et væld af fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud, lokale skoler og dagtilbud, et rigt foreningsliv, spirende kunstnermiljøer og meget, meget mere.

Kom og gå på opdagelse!

Naturen

Fjord, sø og hav

Halsnæs' fantastiske natur venter på dig. Vi har fjord mod vest, hav mod nord og sø mod øst. Det giver muligheder! Hvad med at snuppe en rotur til det flydende shelter i Roskilde Fjord eller Arresø og overnatte omgivet af vand?

 Natur

Restauranter, bryggerier og meget mere

Kultur og oplevelser

Her bobler både by og land af indtryk.

Tag f.eks. en tur til Hundested, hvor havnen lokker med gode spisesteder, lokalt bryghus og spændende butikker med specialiteter inden for håndværk og kunst.

Kulturelle oplevelser

Et trygt og aktivt børneliv

Skoler og dagtilbud

Halsnæs har velfungerende dagtilbud og folkeskoler i de lokale bymiljøer.

Her får børnene venner lige rundt om hjørnet. Og i Unge- og Kulturcentret kan de unge hygge med ungdomsskole, klub, musikskole, billedskole og 10. klassecenter. 

Børn, unge og familie

Aktiviteter og nærvær

Et aktivt ældreliv

Er du senior, byder Halsnæs også på et rigt udvalg af aktiviteter.

Kig f.eks. forbi Aktivitetshuset Paraplyen i Frederiksværk og Hundested og find nye hobbyer, arrangementer og fællesskaber. Eller hvad med et skønt måltid varm mad fra Paraplyens café? 

Aktivitetshuset Paraplyen

Gode forbindelser

Tæt på København

I Halsnæs er du langt fra hverdagens stress og jag og alligevel tæt på København og resten af hovedstaden. 

Halsnæs ligger på toppen af Nordsjælland. Vi har Isefjorden og Roskilde fjord som naboer mod vest og Gribskov og Hillerød mod øst.

Trafik og infrastruktur

Tilflytter

Vil du også bo i Halsnæs?

Halsnæs består af flere mindre byer, områder og lokalsamfund. Hvor er det egentlig bedst for lige præcis dig at flytte hen? Det kan du læse mere om her.

Lær Halsnæs bedre at kende