Halsnæs Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Publiceret 31-08-2023

Niels Milo Poulsen fortsætter som kommunaldirektør i Halsnæs Kommune efter at have været konstitueret i rollen siden marts.

Det er et enigt byråd, der torsdag morgen har godkendt ansættelsen af Niels som ny kommunaldirektør.

Niels har været ansat i Halsnæs som direktør siden 2019 og har derudover tidligere været både velfærdsdirektør og socialdirektør i blandt andet Furesø og Værløse kommuner.

Dermed har den nye kommunaldirektør en solid kommunal og lokal erfaring at trække på, når han fortsætter arbejdet i direktionen i Halsnæs Kommune.

Niels Milo Poulsen glæder sig til fortsat at kunne trække i arbejdstøjet i kommunen:

”Jeg er virkelig glad for den tillid, byrådet har udvist mig, og det er med stor ydmyghed og stolthed, at jeg træder ind i rollen som kommunaldirektør. Halsnæs står et rigtig godt sted lige nu med økonomisk stabilitet og mange gode udviklingsplaner i pipelinen heriblandt at gøre Halsnæs til en attraktiv bosætningskommune. Jeg ser frem til sammen med resten af organisationen at realisere de store ambitioner og visionære planer for Halsnæs i årene frem. Ikke mindst på grund af det store engagement og høje faglighed hos medarbejdere i hele organisationen, der yder en fantastisk indsats for at løse de mange opgaver og levere en god service til borgerne hver dag,” siger Niels Milo Poulsen.

Også borgmester Steffen Jensen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde:

”Niels har både som direktør og siden konstitueret kommunaldirektør bevist, at han besidder de rette kvalifikationer til at varetage stillingen. Med sit indgående kendskab til Halsnæs, sit gode blik for de strategiske processer kombineret med en stor vilje og engagement til at fortsætte den positive udvikling, er jeg overbevist om, at Niels også fremadrettet vil være et stort aktiv for kommunen. Derfor ser jeg også frem til, at vi sammen kan fortsætte det gode udviklingsspor til gavn for Halsnæs,” siger Steffen Jensen.  

Stillingen som kommunaldirektør tiltrædes dags dato.