Søg støtte til lokale projekter

Publiceret 11-08-2023

LAG-støtten styrker social, økonomisk, kulturel og miljømæssig bæredygtighed.

Har du en god idé? Så er det nu, du måske kan realisere den med LAG-puljen i Halsnæs og Gribskov.

LAG-puljen støtter bæredygtig lokal udvikling i Gribskov og Halsnæs inden for jobskabelse, turisme, levende lokalsamfund og lignende.

For at få del i puljen på i alt 2.055.899 kroner skal ens projekt have en vis størrelse. Der kan således minimum søges kr. 50.000 til projekter med et samlet budget på minimum kr. 100.000

Ansøgningsfristen er søndag den 20. august 2023. 

Sådan søger du

For at komme i betragtning til støtte fra LAG-puljen er det afgørende, at dit projekt bidrager til opfyldelsen af den lokale strategi for LAG Gribskov-Halsnæs 2023-27. Du finder strategien på linket her. 

Din ansøgning skal indsendes gennem ansøgningsportalen på LAG Gribskov-Halsnæs' hjemmeside. Her finder du desuden materiale om rammerne for LAG-støtte, som det er godt at orientere sig i, så du er sikker på, at det er relevant at gå videre med en ansøgning.

Hvis du vil søge støtte, er det en god idé at tage en snak med koordinator Stine Bardeleben Helles for at sikre, at du kommer godt fra start med ansøgningen. Du kan kontakte Stine Bardeleben Helles på stine@lag-gribskov-halsnaes.dk eller telefon 61 27 38 27.