Halsnæs ansætter ny direktør

Publiceret 17-11-2023

53-årige Hella Obel har både praktisk og ledelsesmæssig erfaring inden for velfærdsområdet, som hun nu skal være direktør for i Halsnæs Kommune.

Et enigt byråd godkendte torsdag aften ansættelsen af Hella Obel som ny direktør for velfærdsområderne i Halsnæs Kommune.

Hella Obel kommer fra en stilling som ældre- og sundhedschef i Hillerød Kommune. Oprindeligt er hun uddannet ergoterapeut og har arbejdet med dette i både kommunalt og regionalt regi. Hun er sidenhen gået ledelsesvejen og har suppleret sine faglige kompetencer med flere lederuddannelser, herunder en masteruddanelse i offentlig ledelse. 

Det får Hella Obel nu lejlighed til at bringe i spil som direktør i Halsnæs Kommune:

”I Halsnæs har man fødderne plantet solidt i mulden, samtidig med at det er en kommune med ambitioner. Det gælder også på velfærdsområdet, hvor jeg ser frem til at tage fat i arbejdet med at realisere en ny ældrevision. Det glæder jeg mig rigtig meget til at bidrage til. Jeg brænder for at udvikle velfærdsområderne til glæde for både store og små, unge og ældre borgere. At stillingen både rummer ansvar for børne- og voksenområdet, har netop været en motivationsfaktor i forhold til at søge. Og så sætter jeg pris på den gode samarbejdsånd, jeg allerede har oplevet i kommunen. Nu glæder jeg mig til at blive klogere på Halsnæs Kommune og lære byrådet, rådhusets personale og ikke mindst den vigtige del af kommunen, som består af børneinstitutioner, skoler, plejehjem, bosteder og andre tilbud, at kende,” siger Hella Obel.

Borgmester Steffen Jensen ser frem til samarbejdet med Hella Obel i Halsnæs Kommunes direktion.

”Vores vision er at sætte Halsnæs i bevægelse. Det gør vi dagligt, men vi gør det også gennem en række ambitiøse, tværgående projekter på velfærdsområdet, som den nye direktør kommer til at stå i spidsen for. Vi skal arbejde på at løfte de unges sundhed og trivsel, hvor Hellas viden og erfaring på sundhedsområdet vil komme os til gavn. Vi skal også sikre nogle gode rammer for vores ældre borgere, og vi skal i det hele taget støtte de borgere, der har brug for kommunens hjælp i livet. Jeg forventer - og ser frem til - at Hella bringer sine solide kompetencer i spil, og jeg glæder mig meget til at byde hende velkommen i direktionen i Halsnæs Kommune,” siger Steffen Jensen.

Privat bor Hella Obel i Hillerød med sin mand, som hun har to voksne børn med. 

Hella Obel starter som direktør i Halsnæs i januar måned.