Halsnæs søger direktør

Publiceret 09-10-2023

Flere spændende opgaver venter den nye direktør for velfærdsområderne.

Brænder du for velfærdsområderne? Trives du i en samarbejdende kommune med en flad struktur og en uformel omgangstone? Har du en tillidsbaseret ledelsesstil, der skaber følgeskab i organisationen?

Så er du måske Halsnæs Kommunes nye direktør med ansvar for velfærdsområderne.

Som ny direktør med ansvar for velfærdsområderne kommer du til en kommune, der har store, tværgående projekter i gang: ’Sammen om ny velfærd’ og ’Sammen om praksis’. Dem kommer du til at skulle gribe og medvirke til gennemførelsen af.

På ældreområdet skal en ny ældrevision realiseres, den kommunale sundhedsprofil kalder på stor opmærksomhed på særligt børns og unges sundhed og trivsel, ligesom arbejdet med rekruttering, fastholdelse og kompetenceudvikling samt – naturligvis – økonomi­styring kalder på løbende opmærksomhed.

Du bliver direktør i en organisation, der er præget af en flad struktur, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone. Der er et godt samarbejde mellem politikere og organisationen, ligesom der er et godt samarbejde på tværs af organisationen og i chefgruppen, hvor man gerne vil hinanden og vil finde de fælles løsninger.

Læs mere i hele jobopslaget, som du finder på linket her.