Gå med til kaffe med udsigt

Publiceret 05-04-2024

25. april kan du gå med i Strø Bjerge

Halsnæs Kommune gentager succesen med aftenvandringer den sidste torsdag i måneden. Vi skyder sæsonen i gang den 25. april kl. 18.30-20.30 med en tur i klimahandlingens tegn.

Turen går ad nogle af Halsninoens mere kuperede etaper i Strø Bjerge. Undervejs fortælles der om naturen og geologien i området. Du kan bl.a. høre om bæverens og istidens tydelige påvirkning af det enestående landskab. Undervejs byder vi på kaffe eller te - husk at medbringe egen kop. Turen går et par kilometer ad kuperet terræn, så husk fornuftigt fodtøj.

Mødsted: Grimstrup Station. 

25. april er i øvrigt også national Klimahandledag. Vi opfordrer derfor til, at du benytter offentlig transport eller cykel for at nå frem til Grimstrup Station.

Om Kaffe med udsigt

Halsnæs Kommune er et attraktivt sted at bo og besøge. Der er spændende natur og storslåede landskaber med udsigt til hav, sø og fjord i hele kommunen. Derfor tilbyder Halsnæs Kommune aftenvandringer guidet af medarbejdere, der kan fortælle om stedernes historie, natur- og landskabspleje. Som altid bliver der naturligvis serveret kaffe og te til de store udsigter.

Alle ture foregår i mere eller mindre kuperet terræn, så fornuftigt fodtøj er en rigtig god idé.

Mødestederne er markeret med kommunens flag/banner, så kig efter de blå og gule farver.

Der kræves ingen tilmelding - mød blot op.