Tid til et karriereskift? Bliv SoSu i Halsnæs

Publiceret 22-02-2024

Her får du gode kolleger og spændende arbejdsopgaver med mening.

Vil du være en del af et stærkt og rummeligt fællesskab? Og samtidig få en uddannelse af høj kvalitet? Så bliv SoSu-elev i Halsnæs Kommune.

En elevplads som social- og sundhedshjælper (SSH) eller social- og sundhedsassistent (SSA) er både for dig, der lige er gået ud af skolen, og for dig, der allerede har erhvervserfaring - det har mange af vores SoSu-ansatte faktisk. Har du en udfordring, som du føler står i vejen for at tage en uddannelse - f.eks. ordblindhed eller dansk som 2. sprog - kan vi også hjælpe dig. 

Det vigtigste er, at du har den rette indstilling og er moden til at tage ansvar for egen læring. Så tilbyder vi til gengæld en SoSu-elevuddannelse, som eleverne selv har kåret som den bedste i Region Hovedstaden.

I videoen her kan du høre om nogle af de spændende muligheder, vi tilbyder dig som SSH- eller SSA-elev:

 

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs vores cookiepolitik

Sådan gør vi i Halsnæs

I Halsnæs Kommune er du altid tilknyttet én af vores super gode oplæringsvejledere. På dit oplæringssted møder du engagerede kolleger, der tager del i din oplæring, uanset om de er vejledere eller ej. Derudover har hvert oplæringssted en praktikansvarlig, og så er du tilknyttet en uddannelseskonsulent i kommunen, der følger dig i hele dit uddannelsesforløb. 

Med andre ord: Vi er klar til at byde dig velkommen som SoSu-elev i Halsnæs, og vi hjælpes ad med, at du lærer en masse hos os. 

Som SSH eller SSA får du med mennesker at gøre, som har brug for dit nærvær og din omsorg såvel som din faglige ekspertise. Så hvis bare du har den rette indstilling, hjælper vi dig med resten.

PS: Vidste du, at du får voksenelevløn, hvis du er over 25 år?

Læs mere om mulighederne for at blive elev i Halsnæs Kommune på linket her.