Nyt og forbedret halsnaes.dk

Publiceret 02-05-2024

Halsnæs Kommune har fået ny hjemmeside med nyt design og flere spændende nye muligheder. Du finder os selvfølgelig stadig på halsnaes.dk.

Den nye hjemmeside byder foruden nyt og forbedret design også på bedre mulighed for at tilgå siden fra mobil og tablet, ligesom der er en bedre søgefunktion, som gør det nemmere at søge lige præcis den information frem, som du leder efter.

Derudover har siden fået både et nyt job- og bosætningsunivers, som skal understøtte arbejdet med tiltrække medarbejdere og flere borgere til kommunen.

Vi håber, at du kan lide det nye design og de nye funktioner.

Flere nye sites

Halsnaes.dk er imidlertid ikke det eneste site, der har fået en opgradering. I samme ombæring har Frederiksværk Svømmehal nu fået sin egen hjemmeside, hvor du fremover nemt kan tjekke åbningstider og følge med i, hvad der er af muligheder.

Du finder svømmehallens hjemmeside via linket her.

Oplever du fejl?

Som med så mange andre projekter, er det en stor opgave at overgå til en ny hjemmeside. Derfor kan der opstå fejl eller andre opstartsvanskeligheder. Oplever du en fejl så hjælp os gerne ved at melde den ind til os på mail@halsnaes.dk. Skriv ”Ny hjemmeside” i emnefeltet.