Udvalgsformand afprøver sundheds-app

Publiceret 02-02-2023

Mit Liv – Min Sundhed kan hjælpe dig med at få og holde fat i sunde vaner. Thue Lundgaard har taget udfordringen op og vil i de kommende uger teste appens funktioner.

De fleste kender nok til, at det kan være svært at holde fast i de gode, sunde vaner. Måske savner du også inspiration. Og har du oven i det en kronisk sygdom som diabetes eller KOL, kan der være meget omkring ens helbred at holde styr på.

Det kan appen Mit Liv – Min Sundhed hjælpe dig med.

Appen indeholder gode råd om sund livsstil, guidede temaer, inspirerende videoer og podcasts, værktøjer til at holde styr på lægeaftaler og meget mere. Og du kan tilpasse appen helt, så den passer til dig og de emner omkring din sundhed, som du ønsker støtte til.

Nem at bruge

Forleden fik Udvalget for Ældre, Sundhed og Forebyggelse i Halsnæs Kommune en introduktion til Mit Liv – Min Sundhed, og udvalgsformand Thue Lundgaard er begejstret for mulighederne. I den kommende tid har han derfor sagt ja til at afprøve appen og fortælle om det via Halsnæs Kommunes Facebook-side.

”Jeg har ikke de store sygdomme at slås med, men jeg ved også godt, at hvis jeg ikke passer på, kan jeg få det. Ligesom sikkert mange andre er jeg lidt for glad for mad. Og så får jeg nok heller ikke rørt mig så meget, som jeg burde. Jeg ved godt, at det er en god idé at gøre noget ved det, men det kan være svært med nye vaner. Derfor synes jeg også, at Mit Liv – Min Sundhed er så smart, fordi jeg kan tilpasse appen, så den passer til mig og mit liv. Den var nem at installere, og nu er jeg spændt på, hvilken forskel den kan gøre for mig,” siger Thue Lundgaard.

Vil du selv prøve Mit Liv – Min Sundhed af, finder du den gratis app på AppStore eller Google Play.

Appen deler ikke dine sundhedsoplysninger med nogen, og data findes kun på din egen telefon. Derfor slettes dine data også, hvis du sletter appen fra din telefon.

Appen er udviklet i et samarbejde mellem Halsnæs Kommune og 19 andre kommuner, Region Syddanmark og en række patientforeninger.

Læs mere om appen på dette link.