Det bedste sted at blive uddannet

"Jeg er her for at lære, så jeg har lov til at lave fejl, stille spørgsmål eller sige fra, hvis der er noget, jeg ikke er komfortabel med. Det er en læringsproces, så man skal bare være glad for at være elev."
- Rita, SSH-elev

Vores elever er meget glade for uddannelsen i Halsnæs Kommune. Det er ikke kun noget vi siger, vi har det fra eleverne selv. En praktikevaluering i Region Hovedstaden viser, at:

  • Halsnæs Kommune er det bedste sted, at blive taget godt imod
  • Vi er det sted i Region Hovedstaden, hvor eleverne har størst lyst til at komme tilbage til deres oplæringssted
  • I Halsnæs Kommune får du en uddannelse med kvalitet, du får vejledning af en uddannet vejleder, mulighed for faglige dialoger og får spændende/lærerige opgaver.

Vi er meget stolte af elevernes evalueringer. Men når noget kan gøres bedre, så gør vi også det. Vi lytter gerne til elevernes ønsker og forslag. Vi er nærværende og samarbejder med alle elever, da vores fornemmeste opgave er at uddanne kommende dygtige medarbejdere. Derfor er alle elevforløbene individuelle, og du er som elev ikke blot et nummer i rækken. 

”Det, der er godt ved at være i Halsnæs Kommune er, at der bliver taget hånd om én, man står ikke alene og kan altid spørge om hjælp. Og der er plads til én, også hvis man har forskellige udfordringer – jeg er fx hørehæmmet, og det var ikke noget problem.”
- Rita, SSH-elev