Erhvervsrådgivning

Her finder du en oversigt over kontakt til Halsnæs Kommunes Erhvervsservice. 

Er du interesseret som virksomhed i at læse mere om iværksætteri, udvikling og vækst, så kan du læse mere nedenfor om samarbejdet med Erhvervshus Hovedstaden. 

Læs mere

Halsnæs Kommunes Erhvervsservice er din direkte og personlige indgang til vejledning for dit erhverv. Her kan vi hjælpe med alt fra byggetilladelser, miljøregler og anvendelse af erhvervslokaler til rådgivning, opstart, vækst og udvikling. 

I Halsnæs Kommune er erhvervslivet vigtigt for vores fælles udvikling. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig videre.

Det gælder både den etablerede virksomhed, der har brug for sparring vedrørende vækst, affaldssortering eller andet, men også for iværksættere som ønsker sparring til at komme i gang.  

Kontakt Turisme- og Erhvervskonsulent Ann Louise Hasselbalch, hvis du har brug for at vide mere om etablering af virksomhed, iværksætteri, eller andet erhvervsfremme.

Svartid

Halsnæs Kommune lægger vægt på, at borgerne får den bedste og hurtigst mulige sagsbehandling, når de har behov for kontakt med erhvervsservice. En henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt og senest inden for et døgn. 

Kontaktpersoner  

Erhvervskonsulent

Ann-Louise Hasselbalch

Mobil: 23 64 57 65

E-mail: anlha@halsnaes.dk

Senior Erhvervskonsulent

Inge Ibbi Bak

Mobil: 51 67 54 88

E-mail: inbak@halsnaes.dk

På hjemmesiden "Virksomhedsguiden" kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Halsnæs Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden. Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om hvordan, du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud samt hvordan du kontakter dem på deres Erhvervshusets hjemmeside

Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark.      

Halsnæs Kommune har et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis værktøjer, viden og sparring til dig som virksomhedsejer.

I Erhvervshus Hovedstaden er ansat +40 forretningsudviklere, som alle har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring og ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb.

I Erhvervshus Hovedstaden har de kapacitet til at rykke hurtigt, uanset karakteren af dine udfordringer og ambitioner. De er knudepunkt for alle erhvervs-aktører, offentlige og private, nationale og internationale, og er gavmilde med deres netværk og viden om muligheder. De peger dig også gerne i den rigtige retning, i forhold til private rådgivere, når du skal til at implementere og eksekvere.

Du kan kontakte dem på e-mail: info@ehhs.dk eller tlf.: 30 10 80 80.

Se også gerne deres hjemmeside, hvor du kan finde en masse viden, værktøjer og

Nye iværksættere kan modtage rådgivning fra lokale advokater, banker og revisorer samt sparring på markedsføring. En række rådgivere tilbyder at støtte op om iværksætterlivet i Halsnæs ved at give en gratis konsultation.

Her er listen over de virksomheder, der overfor Halsnæs Kommune har givet tilsagn om gratis konsultation af nye virksomheder:

Advokater

August Jørgensen Advokater
v/ Lone Munk Jensen, Partner, advokat (L).
Tlf.: 48 24 79 20
www.augustj.dk

Andersen & Svendsen Advokater
v/ Jens R. Andersen, Aut. bobestyrer (H).
Tlf.: 47 76 00 90
www.andersensvendsen.dk

Banker

Jyske Bank
Søren Kvist, Afdelingsdirektør Frederiksværk.
Tlf.: 89 89 00 78

Mail: skvist@jyskebank.dk
www.jyskebank.dk

Revisor

NærRevision
Dennis Mikkelsen, Godkendt Revisor 
Tlf.: 32 25 61 01 

Mail: dm@naerrevision.dk
www.naerrevision.dk

Markedsføring

Websitterservice
Jette Drøger
Tlf.: 60 55 13 63 

Mail: jette@websitterservice.dk
www.websitterservice.dk

Hvis du som virksomhed også vil give et gratis tilbud til iværksætterlivet i Halsnæs Kommune, så kontakt erhvervskonsulent Ann Louise Hasselbalch.

Har din virksomhed vækstambitioner eller udfordringer med vækst? Så er der hjælp at hente.

Hos Halsnæs Erhvervsservice tager vi gerne en dialog om din virksomheds vækstambitioner, målsætninger og udfordringer.

Der findes flere gode steder på nettet, hvor man kan finde vækstvejledninger. På virksomhedsguiden er der eksempelvis hjælp til produkt- og forretningsudvikling, og man kan ligeledes finde de offentlige tilskudsordninger. 

Har du yderligere spørgsmål omhandlede opstart af virksomhed, så er du velkommen til at henvende dig til Halsnæs erhvervsservice.

Turisme- og Erhvervskonsulent, Ann Louise Hasselbalch

Vi ved, at der er mange bolde i luften, når man er iværksætter. Særligt i opstartsfasen er der meget, der skal være styr på.

Vi anbefaler som start, at man besøger virksomhedsguiden, hvor man kan få viden om og svar på de mange spørgsmål, man som iværksætter har. 

Derudover kan man besøge:

  • Erhvervshus Hovedstaden
    Halsnæs kommune tilbyder i samarbejde med CBH og Erhvervshuset gratis vejledning og sparring til iværksættere, samt virksomheder, der har brug for hjælp til at udvikle sig.

Har du yderligere spørgsmål omhandlede opstart af virksomhed, så er du velkommen til at henvende dig til Halsnæs erhvervsservice.