Velkommen til Halsnæs Erhverv

Kære virksomhedsejer.

I Halsnæs er virksomhederne vigtige for vores udvikling. Når det går jer godt, smitter det af på kommunen og borgerne. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig videre - uanset om det drejer sig om tilladelser, ansættelser eller generel sparring på din virksomheds udvikling.

Vores kontakt til erhvervslivet er fagligt forankret i vores afdelinger for:

  • By og Miljø
  • Erhvervsservice 
  • Job og beskæftigelse

Selvom vi har flere indgange, så taler vi sammen, og vi finder den rette faglige medarbejder til dig. Det gælder, uanset om du søger en miljøtilladelse, har en sygedagpengesag, skal rekruttere nye ansatte eller ønsker at komme med i et vækstprogram.

På kommunens hjemmeside og her på erhvervssiderne finder du mere information, kontaktinfo og links videre i forhold til dine spørgsmål, der vedrører erhverv. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for erhvervslivet og holde dig opdateret på aktuelle emner og møder.

Erhvervslivets henvendelser er vigtige for os. Jeg vil derfor igen opfordre dig til at tage kontakt og ikke tøve med at stille spørgsmål.

I kommunen ser vi frem til at udvikle Halsnæs i samarbejde med dig og resten af vores lokale erhvervsliv. En udvikling med udgangspunkt i vores vision og i det rå og autentiske, der kendetegner Halsnæs. 

Med venlig hilsen

Steffen Jensen
Borgmester