Lokale erhvervsnetværk

Her finder du en oversigt over lokale erhvervsnetværk i Halsnæs Kommune. 

Læs mere

Virksomhedsnetværket F-5 består af virksomheder og organisationer med tilknytning til Halsnæs Kommune. Foreningens primære formål er at fastholde og styrke Virksomhedsnetværket F-5 i Halsnæs Kommune, og dermed bidrage til erhvervsfremmende aktiviteter.

Læs mere på Virksomhedsnetværkets hjemmeside.

 

Handelstandsforeningen arbejder på at styrke den lokale handel. Deres medlemmer er erhvervsdrivende i Frederiksværk.

Læs mere på Handelstandsforeningens hjemmeside.

 

Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence.

Find mere information om Rotarys hjemmeside.

Hundested Erhverv er for alle i Hundestedområdet, der arbejder aktivt for at fremme interesseområder for både håndværkere, detailhandlere, kunstnere, servicevirksomheder og industri.

Find mere information om Hundested Erhverv hjemmeside.

Nordsjællands Landboforening arbejder målrettet med indsigt, indsats og indflydelse.

Reguleringer, lovgivninger, udpegninger og planer for landejendommene i Hovedstadsregionen har taget et stadig stigende omfang. Landboforeningen sørger derfor for at samle al den nødvendige viden, og formidle den til deres medlemmer.

Læs mere om Nordsjællands Landboforening på deres hjemmeside.

Spisekammer Halsnæs består af en gruppe både små og store selvstændige fødevareproducenter med fokus på god og lokal produktion. Med fokus på synergieffekter og et fælles brand er foreningen åben for nye medlemmer og samarbejder.

Læs mere om Spisekammer Halsnæs på deres hjemmeside.