Råd og vejledning

Åben anonym rådgivning for børn, unge og forældre

For alle børn, unge og forældre bosat i Halsnæs Kommune er der et gratis tilbud om åben anonym rådgivning i Familiehuset i Frederiksværk.

I rådgivningen bestemmer du, hvad der skal snakkes om. Du kan få op til fem samtaler, og du bestemmer selv, om du har lyst til at komme igen. 

Du kan komme alene eller sammen med en ven. I kan også komme sammen som familie.
                      
Rådgivningen er bemandet med uddannet personale, som yder rådgivning i forhold til eksempelvis skilsmisse, forældrekonflikter, børneopdragelse, misbrug, skole, kammerater m.m. 

Rådgivningen kan være anonym, hvis du ønsker det. Du behøver altså ikke oplyse dit navn eller andre personlige data. 

Hvis vi vurderer, at du har brug for anden hjælp, end den vi kan give dig, kommer vi med forslag til, hvor du kan få den rigtige hjælp.

Åben anonym rådgivning for børn, unge og familier er åben. Børn, unge og forældre kan anonymt henvende sig ved behov for rådgivning. 

Rådgivningen er midlertidigt lukket for personligt fremmøde. Vores telefon er åben torsdag mellem 15-17 på telefon 47 78 41 65.

Rådgivningen er lukket 1. maj, 5. juni, alle helligdage samt uge 29, 30 og 31 og mellem jul og nytår.

Se nedenfor, hvor du også kan få råd og vejledning. 

Læs mere

PPR er et tilbud om gratis rådgivning til børn, unge og deres forældre.

Du kan læse mere om PPR på denne side.

Du er altid velkommen til at kontakte din sundhedsplejerske, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til børns sundhed og trivsel. 

Du kan finde telenummer på din sundhedsplejerske her.

Alle kommunale dagtilbud og skoler har tilknyttet en forebyggelsessocialrådgiver. De har mulighed for at tilbyde kortere rådgivningsforløb til børn, unge og familier, hvis der er tale om afgrænsede problematikker, der kan løses over kortere tid.

Du kan orientere dig på dit barns daginstitution eller skole for denne mulighed.

Børn og unge og deres familier kan også få rådgivning i Familieretshuset i forbindelse med skilsmisse og samvær med den af forældrene, de ikke bor sammen med.