Netværksgruppen MOR

Netværksgruppen MOR er en støttende gruppe for mødre der har symptomer på efterfødselsreaktion eller efterfødselsdepression.

Formålet med gruppen er:

  • at yde professionel støtte til mødre, der har det særlig svært, og som kan have gavn af at møde andre mødre med samme følelser og tanker
  • at viderebringe viden om efterfødselsreaktion og depression
  • at yde råd og vejledning i forhold til akutelle problemer som gruppens deltagere står i

Målgruppe

Netværksgruppen MOR er for mødre, som oplever uventede følelsesmæssige, tankemæssige, fysiske/kropslige og/eller adfærdsmæssige reaktioner, oftest efter fødslen. Reaktionerne kan handle om en mere grundlæggende usikkerhed om sig selv: ”Kan jeg overhovedet være mor?”, ”Kan jeg blive en god nok mor for mig barn?”

Netværksgruppen kan være mindre egnet til kvinder, som er diagnosticeret med fødselsdepression og/eller er i behandling.

Læs mere

Netværksgruppen MOR er en lukket gruppe bestående af maks. fire deltagere samt en sundhedsplejerske og en psykolog. Forløbets varighed er syv gange (2 ½ time pr. gang) samt en opfølgningsgang tre måneder efter forløbets afslutning.

Familiehuset
Vognmandsgade 12
3300, Frederiksværk

Hvis du gerne vil være med i netværksgruppen, kræver det, at du tilmelder dig. Du kan tilmelde dig enten ved at henvende dig telefonisk eller ved at sende en mail til én af gruppelederne. Når du har tilmeldt dig gruppen, vil du modtage et program over forløbet.

Hvis du er i tvivl, om netværksgruppen er noget for dig, er du velkommen til at kontakte én af gruppelederne med henblik på en nærmere afklaring. 

Du kan også læse mere om netværksgruppen MOR på denne side.

Kontakt

Milada Kalic
Sundhedsplejerske
Sundhedsplejen

Kontakt

Selma Begovic
Psykolog
PPR