Alkohol

Hvis du har et problem med alkohol er der hjælp at hente. Du finder en oversigt over dine forskellige muligheder herunder.

Hvis du er over 18 år og ønsker at få hjælp til at ændre dine alkoholvaner har du mulighed for at snakke med en sundhedskonsulent.

Du tilbydes tre individuelle samtaler af 30-34 minutters varighed, og derefter tre opfølgende samtaler. Samtalerne handler blandt andet om dine egne tanker om dit alkoholforbrug, og hvad der skal til for at ændre dine alkoholvaner. Derudover vil du modtage støtte og sparring til at opnå dine ønsker og mål.  

Alkolinien tilbyder en fortrolig samtale om alkoholvaner, der bekymrer dig. Det er nemmere at få hjælp, end du tror.

Alkolinien er en anonym, professionel telefonrådgivning, som Alkohol & Samfund og Sundhedsstyrelsen står bag.

Måske er du i tvivl om, om du har et problem med alkohol, hvilken hjælp du har brug for, og hvor du skal henvende dig for at få den.
Gennem Alkolinien har du mulighed for anonymt og gratis at få hjælp til at tale om problemet, få information om, hvor hjælpen findes, hvad den består i, og hvordan du passer på dig selv.

Er du pårørende eller for eksempel arbejdskollegaer kan du få hjælp til, hvordan man bedst kan tale om alkoholproblemet, hvordan man kan motivere til at søge hjælp, og hvor den findes. 

Alkolinien er et nemt tilgængeligt tilbud til alle med alkoholproblemer og deres pårørende. Du kan få kvalificeret sparring i forhold til netop dit/jeres problem med alkohol.

Professionelle rådgivere sidder ved telefonen klar til at vejlede dig. 

Kontakt Alkolinien

Ring gratis på telefon 80 20 05 00

Mandag: kl. 9-17
Tirsdag til fredag kl. 11-17

 

Kontakt til Sundhedsafdelingen

Kontakt til Alkolinien