Arresøparken Plejecenter

Arresøparken Plejecenter er et stort og lyst plejecenter, som ligger med udsigt over Arresø i et enestående landområde, som kaldes Vinderød. Omgivelserne byder blandt andet på mulighed for skønne gåture og cykelture i naturen.

Arresøparken har 6 afdelinger med hver 10 boliger, hvoraf én er en ægteparbolig. Alle enkeltboliger har samme størrelse og indretning samt en halvt overdækket terrasse.

Vi har en bred vifte af personalekompetencer, herunder plejepersonale, en ergoterapeut, en ernæringsassistent, aktivitetsmedarbejdere, sygeplejersker og en farmakonom. Alle vores medarbejdere samarbejder for at give dig den bedste tid på Arresøparken Plejecenter.

Hvad kan vi tilbyde dig som beboer?

Arresøparken Plejecenter byder dig indenfor i et aktivt hus med fagligt dygtigt plejepersonale og administration. Du vil blive tilbudt forskellige aktiviteter hver dag, som du frit kan vælge at deltage i. Eksempler på vores aktiviteter er siddende gymnastik, højtlæsning og banko. Vi har desuden en vidunderlig sansehave, som kan benyttes hele året, alene eller sammen med en hjælper eller gæst.

Arresøparken Plejecenters mål er at skabe trygge og hyggelige rammer med nærværende omsorg samt pleje af høj faglig kvalitet. Vi ønsker at du lever livet – hele livet.

Gensidig respekt, såvel som din selvbestemmelse og medindflydelse, har høj prioritet i dagligdagen på Arresøparken Plejecenter. Med udgangspunkt i dine behov, ønsker og vaner tilrettelægger vi i fællesskab dine daglige gøremål.

Samarbejdet med dig og din familie

Vi byder dig og din familie velkommen. Det tætte samarbejde starter allerede ved et møde/en samtale lige inden eller lige efter, du flytter ind i din nye plejebolig.

For dig som pårørende er det vigtig at se, at din nærmeste får en positiv og værdig hverdag.  Det kan du støtte op om ved at være en del af hverdagen på plejecenteret, f.eks. ved at deltage i nogle af de daglige aktiviteter, gå en tur i sansehaven, hygge over en kop kaffe i egen bolig eller i fællesstuen, eller støtte din nærmeste i hverdagens gøremål.

Leder af Arresøparken Plejecenter

Lotte Falck

Vi støtter beboerne i at leve livet hele livet

Find vej