Løvdalen Plejecenter

Løvdalen Plejecenter ligger smukt placeret ved indkørslen til Frederiksværk. Herfra kan du nyde alle årstiderne fra den nærliggende skov. Du er tæt på Frederiksværk centrum og samtidig også tæt på sø og hav, hvortil der går udflugter.

Vores motto er: Løvdalen er et godt sted at være. Derfor har vi fagligt dygtige medarbejdere ansat, som vægter omsorg og hensyn til dine behov og ønsker højt.

Hvad kan vi tilbyde dig som beboer?

Som beboer på Løvdalen Plejecenter bor du i din egen 2-værelses bolig. Boligerne har stort toilet, tekøkken og en lille have eller altan.

Vi gør vores yderste for, at du skal føle dig godt tilpas. Hverdagen planlægges sammen med dig, med udgangspunkt i dine ønsker for et godt liv.

Vi har en høj faglighed, med sosu-personale, sygeplejersker, pædagoger, en farmakonom, en ernæringskonsulent, en udviklingssygeplejerske og aktivitetsmedarbejdere ansat.

Vi tilbyder fællesskaber med de øvrige beboere, både ved måltider, kaffen, aktiviteter, udflugter mv. På Løvdalen Plejecenter vil du blandt andet opleve levende musik, og du har mulighed for at dyrke gymnastik og motion i vores fitnessrum.

Samarbejde med dig og din familie

Familien er naturligvis altid meget velkommen på Løvdalen Plejecenter. Vores erfaring er, at det betyder meget for beboerne, at familien er en del af der, hvor de bor. Så bland dig endelig i hverdagen ved eksempelvis at komme med gode idéer til aktiviteter, eller sæt dig ned i vores fællesrum og få en god kop kaffe.

Mod betaling er der mulighed for at spise med alle dage. Der er også mulighed for at låne et lokale, hvis I ønsker at afholde familiearrangementer.

Det er vores ønske og håb, at familien vil føle sig velkommen på Løvdalen Plejecenter.

Leder af Løvdalen Plejecenter

Carina Holst-Christensen

På Løvdalen Plejecenter er vores fokus, at skabe en hverdag med de ønsker den enkelte har, for at leve et godt og værdigt liv hele livet. Vores motto er: ”Et godt sted at være”.

 
 

Find vej