Kultur- og medborgerhuse

I Halsnæs er der rig mulighed for at låne og leje lokaler i kommunens kultur- og medborgerhuse til arrangementer i foreninger, virksomheder og for borgere i kommunen. Vi råder over alt fra store koncertsale til hyggelige mødelokaler.

Udendørskoncert ved kulturhuset "Gjethuset" i Frederiksværk

Gjethuset – kulturhus og spillested

Gjethuset er Halsnæs Kommunes kulturelle fyrtårn. I det gamle ombyggede kanonstøberi fra 1700-tallet kan du opleve alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børnekulturarrangementer, professionelt turnéteater, kammermusik og internationale udstillinger. De smukke bygninger er i sig selv et besøg værd.

Koncertsal og lokaler kan bookes af foreninger, virksomheder og andre. Kontakt Gjethusets hjemmeside for nærmere information.

Halsnæs Medborgerhus – bibliotek og meget mere

Det er muligt at låne lokaler til kultur- og fritidsformål i Halsnæs Medborgerhus i Hundested, eksempelvis til møder, foredrag, arrangementer eller andre kultur- og fritidsaktiviteter. Du kan låne mødelokaler, der kan rumme op til 8-10 personer, og Salen, der kan rumme op til 80 personer.

Retningslinjer for udlån af lokaler  
Book lokaler 

Kontakt Idrætshallerne for nærmere information eller læs mere om hal- og lokalebooking her.

Gubben – foreningernes åndehul

Det er muligt at låne lokaler til kultur- og fritidsformål i ”Gubben” i Hundested, herunder til møder, arrangementer og sammenkomster af enhver art, som kan have almen interesse for kommunens borgere. Lokalerne kan ikke benyttes til private arrangementer. Gubben råder over tre sale med plads til henholdsvis 12, 40 og 75 personer. 

Booking og administration af Gubben varetages af Idrætshallerne, hvor også nøgler og praktiske oplysninger udleveres. Det er også muligt at reservere Gubben til fritids- og foreningsbrug via Halsnæs Kommunes lokalebookingsystem

Retningslinjer for udlån af lokaler
Book lokaler

Kontakt Idrætshallerne for nærmere information eller læs mere om booking af Gubben her. 

Fyrgården - Halsnæs smukkest beliggende kulturhus

Kulturhuset Fyrgården er tidligere fyrmesterbolig og ligger ved Spodsbjerg fyr. I dag er Fyrgården et populært mødested for kulturelle aktiviteter for borgere og foreninger i Halsnæs Kommune. Det er muligt at benytte dette unikt placerede kulturhus til kultur og fritidsformål heriblandt udstillingsformål, som kan have almen interesse for kommunens borgere.

Fyrgården administreres af Idrætshallerne og reservation af Fyrgården kan ske på kommunens lokale bookingsystem Aktiv Halsnæs.

Læs mere

På Oplev Halsnæs kan du læse mere om kultursteder, medborgerhuse og spillesteder i Halsnæs.

Sidst opdateret 25. september 2018

Selvbetjening

Kontakt

Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Telefon 4070 5030
gjethuset.dk

Halsnæs Medborgerhus
Nørregade 61
3390 Hundested
Telefon 4793 8070 (Hundested Bibliotek)

Gubben
Nørregade 11 B
3390 Hundested
Telefon 4798 1700


Din guide til lokale oplevelser!

Link til Oplev Halsnaes