Områdefornyelse

Vi afprøver nyt bytorv i Ølsted

Byrådet har vedtaget, at bymidten i Ølsted skal nytænkes. I den forbindelse afprøver Halsnæs Kommune i den kommende tid nye løsninger, der giver et mere levende byområde.

Halsnæs Kommune går snart i gang med arbejdet med et nyt Bytorv i Ølsted på hjørnet af Byvej og Hovedgaden. Først laver vi en række  prøvehandlinger på det kommende Bytorv.

Det betyder at parkeringspladsen på den tidligere busvendeplads på hjørnet af Byvej og Hovedgaden vil være lukket af for trafik og parkering  fra den 8.november 2023.

Har du brug for at parkere i nærheden, vil du i stedet kunne gøre det f.eks. ved Ølsted Kirke.

Det sker der også

Kommunens ungecontainer flytter midlertidigt ind på pladsen. Herfra vil Benny Henningsen arbejde med inddragelse af unge gennem kunst som en del af områdefornyelsen. Benne Henningsen vil desuden få sin base og bruge pladsen i sit arbejde.

Der vil blive sat borde- og bænkesæt op, så pladsen kan benyttes til ophold.

Har du som borger et loppemarked, julearrangement eller helt tredje event, du ønsker at afholde på pladsen, vil der være mulighed for dette. For at undgå dobbeltbooking skal du forinden kontakte Halsnæs Kommune. Skriv til mail@halsnaes.dk att. Erica Bjerggaard.

Har du spørgsmål til forsøgene på Bytorvet, kan du kontakte Erica Bjerggaard på eribj@halsnaes.dk